top of page

(Echt)scheiden

echtscheiding

Een scheiding is nogal wat. Het hoge woord is eruit, er komt enorm veel op je af en er moet van alles geregeld worden, terwijl je er misschien wel het liefst niet over wilt nadenken of juist zo snel mogelijk verder wilt met je nieuwe leven.

Mediation is de oplossing om met elkaar in goed overleg een nieuwe toekomst te creëren waarmee iedereen verder kan. Voorwaarde voor mediation is dat mensen nog enigszins met elkaar kunnen samenwerken. Wanneer deze bereidheid er niet meer is ligt een vechtscheiding op de loer en/of een dure, slepende rechtszaak waar niemand bij gebaat is.

Wij begeleiden onze cliënten in het traject naar een nieuwe toekomst, waarbij wij onpartijdig, discreet, betrokken en deskundig zijn om alle aspecten van de scheiding met hen te doorlopen.

Er is uiteraard voldoende ruimte voor de emoties die met een scheiding gepaard gaan en daarnaast zullen alle juridische en zakelijke aspecten worden besproken en uitgewerkt.  

Auxilian heeft een ruim netwerk aan deskundigen. Wanneer het voor jullie zaak wenselijk is, kunnen wij voor u andere deskundigen zoals; een fiscalist, pedagoog, financieel planner, pensioen deskundige, kinderpsycholoog of notaris inschakelen om te adviseren of te ondersteunen.

Links;

bottom of page