top of page

Scarlett van den broeke

"Ieder conflict biedt kans op verbetering."

Scarlett van den Broeke is MfN registermediator en beschikt daarnaast over de accreditatie Familie-mediaton van de Mediatorsfederatie Nederland.

Dit betekent dat zij voldoet aan de vastgestelde kennis- en vakbekwaamheidseisen van de MfN.

Zij treedt op als arbeidsmediator, coach en familie-mediator, waarbij haar specialisatie echtscheidingen is. 

Scarlett van den Broeke MfN registermediator mediation Hilversum
MfN_Registermediator72.jpg

Mediation

"Als neutrale mediator ondersteun ik partijen om, met respect voor verschillende inzichten, oplossingen te vinden of te creëren.

 

Conflicten hebben vaak een verlammend effect. Mijn doel is partijen weer in hun kracht te herstellen, om de communicatie nuttig te laten worden en belangen verenigbaar te maken. Op die manier kunnen kansen worden benut en de juiste beslissingen gemaakt." 

Scarlett weet als mediator bij echtscheidingen de balans te vinden. Zij biedt ruimte voor emoties en handvatten om te komen tot invulling van een nieuwe toekomst. Zij is juridisch, fiscaal en financieel onderlegd én in staat zowel de persoonlijke- als zakelijke belangen van relaties in het oog te houden. 

Als arbeidsmediator is Scarlett uitstekend op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot arbeidsrelaties en arbeidsrecht. Zij weet communicatie constructief te maken, verbindingen te leggen en oplossingen aan de oppervlakte te brengen.

Coaching

"Een nieuwe toekomst is inherent aan een scheiding. Als coach help ik cliënten een pad te banen door weerstanden en verlies, waarbij hun eigen kracht en creativiteit wordt vergroot, zodat zij weer vooruit kunnen."

Tijdens een echtscheidingsproces of in de voorfase daarvan, coacht Scarlett cliënten om hen te ondersteunen in dit traject. Dilemma's die zich voordoen bij de keuze om al dan niet te scheiden en vraagstukken tijdens het scheidingsproces bij een mediator of advocaat, kunnen vragen om mentale- en/of praktische ondersteuning.

Door de combinatie van kennis en ervaring op dit vlak is zij in staat ondersteuning te bieden waar dit nodig is. 

MfN_Registermediator72.jpg
bottom of page