top of page

Thérèse de Leeuw

‘Elk verhaal kent meerdere kanten’

 

Als Thérèse de Leeuw één ding in haar carrière heeft geleerd is dat je een geschil of probleem oplost met luisteren. Therese is na haar studie psychologie heel haar leven werkzaam geweest in de zorg, vooral binnen de GGZ. Juist het begeleiden van mensen en oplossen van conflicten is altijd haar uitdaging geweest.

Mediation:

Om die reden is zij de Mfn mediatorsopleiding  gaan volgen voor zowel conflicten in de sociale omgeving, op de werkvloer als in familiekwesties. Ieders belangen en individuele kwaliteiten probeert zij met empathie en in een veilige omgeving tot een goede en voor alle partijen acceptabele oplossing te brengen. 

Coaching:

Het analyseren en coachen van mensen en situaties is haar passie en kracht. Vanuit haar achtergrond heeft ze aandacht voor de menselijke kant en creëert  ze een veilige omgeving met  vertrouwen en empathie om zo te komen tot een voor alle partijen gedragen oplossing.

Bij coaching richt zij zich op cliënten die in het dagelijks leven zoveel hinder ondervinden van hun persoonlijke problematiek dat zij er zelf niet goed uitkomen en er zelfs psychische en lichamelijke klachten kunnen ontstaan Zij richt zich op een positieve omwenteling die leidt tot zelfbewustzijn, zelfreflectie , het vergroten van zelfvertrouwen, en persoonlijke groei.

Waar kan zij u bij helpen:

Mediation:

echtscheiding

erfenis

arbeidsgerelateerde mediation.

Coaching:

emotionele problemen

gedragsproblemen 

onzekerheidsgevoelens 

communicatieproblemen

partner- relatieproblemen

gezinsproblematiek

 

bottom of page