top of page

Thérèse de Leeuw

Therese de Leeuw Mediation Hilversum Voorhout Amsterdam echtscheiding scheiden

Thérèse de Leeuw is MfN registermediator en beschikt daarnaast over de accreditatie Familie-mediaton van de Mediatorsfederatie Nederland.

Dit betekent dat zij voldoet aan de vastgestelde kennis- en vakbekwaamheidseisen van de MfN.

Zij treedt op als coach, familiemediator en arbeidsmediator

"Elk verhaal kent meerdere kanten."
MfN_Registermediator72.jpg

Mediation

 

"Bij een conflict heeft eenieder zijn eigen werkelijkheid. Juist door te kijken hoe deze werkelijkheden zijn te verenigen, zonder de aanname dat er iemand gelijk heeft, maakt wederzijdse zienswijzen bespreekbaar.

Mijn streven is synergie, waarbij het samen gaan meer oplevert dan de som der delen."

Het begeleiden van mensen en oplossen van conflicten is haar kracht. 

Om die reden is Thérèse de MfN mediatorsopleiding gaan volgen voor zowel conflicten in de sociale omgeving, op de werkvloer als in familiekwesties. Zij zet zich in om met empathie en in een veilige omgeving ieders belangen tot een goede en voor alle partijen acceptabele oplossing te brengen.

Coaching

 

"Als geen ander weet ik dat inzicht in je eigen handelen en denken en de gevolgen daarvan je beter op weg kunnen helpen. Je hoeft niet tot over je oren in de problemen te zitten om een beroep te doen op coaching. Zelfreflectie en een verhoogd zelfbewustzijn helpt ook mensen die op zich nog wel functioneren. Juist de objectieve kijk van een ander kan je meer inzicht geven in je eigen zijn en leidt ertoe dat je beter het hoofd kan bieden aan problemen en situaties."

Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van het gratis en vrijblijvend intake gesprek? 

Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel mij op 06 22 52 86 01

Het analyseren van situaties en coachen van mensen is haar passie. Vanuit haar achtergrond heeft ze aandacht voor de menselijke kant en creëert ze een veilige omgeving om zo te komen tot nieuwe inzichten.

Thérèse richt zich op cliënten die in het dagelijks leven hinder ondervinden van hun persoonlijke problematiek en er zelf niet goed uitkomen of zelfs psychische en lichamelijke klachten ervaren. 

Zij richt zich op een positieve omwenteling die leidt tot zelfbewustzijn, zelfreflectie, het vergroten van zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

bottom of page